Laatste nieuws

Keramische wastafel Elegance asymmetrisch

De Elegance wastafels worden uitgebreid met een asymmetrisch model. Zowel op 102 als op 122 cm wordt een asymmetrische variant in links en rechts toegevoegd. U kunt deze wastafels combineren met de wastafelkasten zónder sifonuitsparing uit de serie Infinity Plus.Click-wastes in kleur!

Onlangs hebben wij waskom Note toegevoegd aan ons assortiment. Nu voegen wij hier de click-waste in kleur aan toe, zodat u de perfecte match kunt maken! De click-waste is leverbaar in 7 kleuren.

 Nieuwe keramische wastafel Just

Kenmerkend voor deze nieuwe keramische wastafel is de hoge opstaande rand (7,5 cm) en de vloeiende golf in de wasbak. De wastafel is leverbaar in 4 breedtematen en is te combineren met de series Infinity, Neat, Matrix, Vision en Cover up.NIEUW: Square Tiga

Zoals beloofd wordt de serie Square uitgebreid met twee nieuwe kasten: de Solo en de Tiga. Graag geven wij u alvast een impressie van de wastafelkast Square Tiga. Op de foto ziet u de Square Tiga 75cm in de kleur stone grey mat, gecombineerd met de Elegance wastafel en spiegel Mike.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de verkoopdocumentatie van deze serie. U ontvangt deze uiteraard t.z.t. van ons.

 Massief eiken fonteinplateau Petit

Naast de Thorsby en de Mini-Thorsby, introduceren wij met trots ons nieuwe fonteinplateau(tje) Petit. Het is een fonteinplateau met een afmeting van 25x25 cm. en 7 cm hoog. Het plateau is als set te bestellen, en in deze set zitten dan het fonteinplateau (voorzien van gat t.b.v. de waskom), een witte keramische waskom, een designsifon en waste (de set is dus exclusief kraan). Ook is het plateau los te bestellen.

U kunt kiezen uit de 11 kleuren uit het massief eiken kleurenpalet. Tevens kunt u kiezen voor en gladde of geborstelde afwerking. Het fonteinplateau is een bestelartikel, hierop zit ca. 6 weken levertijd.