Laatste nieuws

NewWave badmeubelen in beton antraciet

Het verheugt ons u te kunnen vertellen dat wij ook onze NewWave badmeubelen in de kleur beton antraciet kunnen leveren! Deze kleur was voorheen enkel beschikbaar voor de Amador en Lorencio, maar nu kunnen ook alle andere series (inclusief hoge kasten, halfhoge kasten, bovenbladen en planchetten) in de kleur beton antraciet besteld worden. Zelfs maatwerk is nu leverbaar in deze kleur.Zwarte wastafels

Wij bieden diverse mogelijkheden als het gaat om zwarte wastafels. Hieronder een overzicht van de verschillende wastafels:

  • Natuursteen wastafel Lucca (Belgisch hardsteen)
  • Keramische wastafel Elegance (zwart mat)
  • Keramische wastafel Djazz (zwart mat)
  • Compact stone wastafel Levante (zwart mat)
  • Compact stone wastafel Urano (zwart mat)
  • Solid stone wastafel Neo (zwart mat)

Zo ziet u, de keuze is reuze!Met maatwerk kan (bijna) alles!

Heeft u een wens die nét iets afwijkt van hetgeen wij aanbieden in onze verkoopmap? Dat is geen probleem, want met maatwerk kunnen wij (bijna) alles maken! Bijvoorbeeld een badmeubel met een bovenblad dat aan één of twee zijden uitsteekt, of een hoge kast op maat zoals u op de foto kunt zien (breedte 80 cm, met de fronten tussen de korpus).

Informeer bij uw dealer en ontdek wat er allemaal mogelijk is!Spiegels Mike en Jade met vaste scheerspiegel

Onze Mike en Jade spiegels met scheerspiegel worden voortaan uitgevoerd met vaste scheerspiegel. Deze scheerspiegel bevindt zich halverwege de rechterzijde van de spiegel op een vaste positie. De afbeelding hiernaast illustreert hoe dat eruit ziet in werkelijkheidSerie Neat: push 2 open

Neat is een serie die zich kenmerkt door het push-to-open kastenprogramma. De kasten worden uitgevoerd in 40 cm. en 55 cm. hoog en kunnen met diverse wastafels en bovenbladen gecombineerd worden. Binnen deze serie kunt u ook werken met regaalkasten of een zwart stalen frame.

 

 Tevens zie je op deze foto de nieuwe open kolomkast, leverbaar in zowel de brede (35 cm.) als de smalle (15 cm.) uitvoering. Ideaal om extra opbergruimte én sfeer te creëren.