Laatste nieuws

Uitgebreid assortiment massief eiken

Het assortiment massief houten badmeubelen zal op korte termijn uitgebreid worden. Diverse kleuren en series worden aan ons programma toegevoegd. Op de foto alvast een voorproefje... Hier ziet u de Thorsby (linksboven), de Odense (linksonder) en de Ruginne (rechts).Djazz 2.0 in zwart mat

Keramische wastafel Djazz 2.0 is nu ook leverbaar in een mat zwarte uitvoering. De wastafel is leverbaar in dezelfde afmetingen als de witte variant en is tevens uit voorraad leverbaar.Think big...

Grote badmeubelen zijn helemaal 'hot' in badkamerland. Maar wist u dat onze series ook perfect aansluiten op deze trend? Enkele voorbeelden:

Linksboven: Infinity 160cm. in wit mat (bestaande uit 2 kasten van 80cm.) met massief houten top en waskom Circle, en onze nieuwe spiegel Zeta.

Rechtsboven: Infinity 150cm. in wit hoogglans (bestaande uit 2 kasten van 60cm. en een regaal van 30cm.) met een CompactStone maatwerk wastafel in de kleur grijs.

Linksonder: Infinity 130cm. in cemento (bestaande uit kast 100cm. en regaal 30cm.) met onze mat zwarte grepen en CompactStone wastafel Urano in de kleur zwart.

Rechtsonder: Times 150cm., nu ook in greeploze uitvoering. Uitgevoerd in de nieuwe kleur antraciet mat, met wastafel Plan en spiegel Jade.Regalen in programma Infinity

Het programma van de serie Infinity wordt verder uitgebreid met Compact Stone wastafels, regalen (mét en zonder deurtje) en mat zwarte grepen. Hiermee kunnen de meest fantastische, ook asymmetrische, opstellingen gecreëerd worden. Ervaar zelf welke droombadkamers hiermee gerealiseerd kunnen worden!Aanvulling Elegance wastafels

Na de enthousiaste ontvangst van onze wastafel Elegance, kunnen wij u nu mededelen dat de serie wastafels uitgebreid wordt met een wastafel op 122 cm. met enkele wasbak (trog) én een wastafel op 142 cm. met dubbele wasbak.

De wastafels zijn te combineren met de series Square (t/m 122 cm.) en Arte. Voor de badmeubelsets van de Square betekent dit dat de setjes op 120 cm. nu ook leverbaar zijn met enkele wastafel.