Laatste nieuws

Mini Thorsby

Zoekt u nog een fraaie eye-catcher voor op het toilet? Naast de 'gewone' Thorsby (breedte 50 cm.) hebben we nu ook de Mini Thorsby (40 cm. breed). Dit is een complete set en u kunt hierbij kiezen of u de kom links of rechts wilt. Verder kunt u kiezen uit een gladde of geborstelde afwerking, en uit maar liefst 8 moderne kleuren!

Ook is het mogelijk dit plateau los te verkrijgen, en deze zelf te combineren met een kom en kraan naar wens.Push 2 open vernieuwd

Per direct wordt de serie Momentum uitgeleverd met het vernieuwde push2open systeem van Blum. Het vernieuwde systeem zorgt ervoor dat de lade nu ook softclose sluit. Tevens kunnen wij dit systeem toepassen bij alle maatwerkprojecten!Uitgebreid assortiment massief eiken

Het assortiment massief houten badmeubelen zal op korte termijn uitgebreid worden. Diverse kleuren en series worden aan ons programma toegevoegd. Op de foto alvast een voorproefje... Hier ziet u de Thorsby (linksboven), de Odense (linksonder) en de Ruginne (rechts).Djazz 2.0 in zwart mat

Keramische wastafel Djazz 2.0 is nu ook leverbaar in een mat zwarte uitvoering. De wastafel is leverbaar in dezelfde afmetingen als de witte variant en is tevens uit voorraad leverbaar.Think big...

Grote badmeubelen zijn helemaal 'hot' in badkamerland. Maar wist u dat onze series ook perfect aansluiten op deze trend? Enkele voorbeelden:

Linksboven: Infinity 160cm. in wit mat (bestaande uit 2 kasten van 80cm.) met massief houten top en waskom Circle, en onze nieuwe spiegel Zeta.

Rechtsboven: Infinity 150cm. in wit hoogglans (bestaande uit 2 kasten van 60cm. en een regaal van 30cm.) met een CompactStone maatwerk wastafel in de kleur grijs.

Linksonder: Infinity 130cm. in cemento (bestaande uit kast 100cm. en regaal 30cm.) met onze mat zwarte grepen en CompactStone wastafel Urano in de kleur zwart.

Rechtsonder: Times 150cm., nu ook in greeploze uitvoering. Uitgevoerd in de nieuwe kleur antraciet mat, met wastafel Plan en spiegel Jade.