H&R Badmeubelen & Sanitair BV is een jong en veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en samenstelling van badmeubelen. Door onze uitgebreide kennis van materialen te combineren met de laatste trends op het gebied van badkamerinrichting worden steeds weer de meest waanzinnige badmeubels gecreëerd. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van topmaterialen afkomstig van diverse Europese partners.


Wij hebben als doel om middels een nauwe samenwerking met onze dealers, u als consument net dat beetje extra te bieden. Geen concessies doen in kleur, materiaal, afmeting en/of samenstelling; daar streven wij naar, iedere dag weer!


De merken die wij voeren zijn o.a. NewWave Badmeubelen en Enjoy Badmeubelen, beide zijn eigen labels en worden in nauwe samenwerking met een van onze producenten ontwikkeld. Kun je bij de NewWave Badmeubelen kiezen uit ruim 20 verschillende kleuren, staat bij de Enjoy badmeubellijn de perfecte prijs-kwaliteitverhouding bovenaan. Zoals je mag verwachten van een ambitieus bedrijf streven wij naar zeer korte levertijden, ook als het gaat om service en garantie.


Wij houden van een persoonlijke band met onze dealers, daarom vinden wij het belangrijk dat u weet met wie u zaken doet.